Sedaj ste se že navadili, da brez skrbi zapuščate stanovanje in se vračate v čist dom. Čeprav je TT robot razbremenil vaša dnevna opravila, spoznavanje z njim še daleč ni zaključeno.

Še napotki za naslednje dneve

1. Vzemite si nekaj časa samo zase. S pomočjo sesalnika TT robot si boste končno lahko vzeli čas zase, se umirili in opravili še več stvari!

2. Spoznavajte novosti o sesalniku TT robot, tako da spremljate objave na spletni strani, Facebooku in Tweeterju. Morda dobite še kakšen koristen nasvet kako še bolje izkoristiti vse prednosti sesalnika.

3. Vsake 3 do 4 tedne očistite filter in ga zamenjajte na 3-6 mesecev glede na količino prahu, ki ga sesa in pogostost uporabe sesalnika.

4. Že potrebujete zamenjavo krtačk, filtra in drugih delov?

Naročite jih v spletni trgovini www.konuskonex.com/trgovina, ki ima celotni nabor vseh rezervnih delov po ugodnih cenah.

5. Širite dobre izkušnje o sesalniku TT robot z drugimi in nami ter pomagajte z nasveti o uporabi sesalnika. Radi bi gradili in ohranjali dolgoročne odnose med uporabniki sesalnika TT robot in nami, saj je komunikacija srce srečne družine.

6. Sprašujte nas, saj smo tukaj zaradi vas. TT robot naj ne bo občasni pomočnik, ampak dolgoročni člen pri vzdrževanju čistoče v gospodinjstvu. Če imate kakršnokoli vprašanje glede sesalnika TT robot, nam pišite, ali nas pokličite.