Kako deluje robotski sesalnik TT robot?

Robotski sesalnik TT robot je večnamenski čistilec, ki tla povsem samostojno pomete, posesa, skrtači in zbriše. Pri premikanju po prostoru uporablja pametni robotski navigacijski sistem. TT robot zaznava ovire in robove s pomočjo številnih senzorjev in tehnologije radijskih valov.

Katere površine so primerne za TT robot?

TT robot očisti skoraj vse vrste talnih površin . Odlično delo opravi na ploščicah in ostalih trdih površinah, preprogah, marmorju ter linoleju. TT robot prilagaja način čiščenja posamezni vrsti talnih površin. Na preprogah se bo TT robot premikal nekoliko počasneje kot na trdih tleh ter tako bolj temeljito pobral delce ujete v vlaknih preprog. Po prehodu iz preprog na trda tla bo gibanje TT robota ponovno hitrejše.

Kaj prepreči TT robotu, da ne pade po stopnicah?

TT robot ima na spodnji strani talne senzorje za zaznavanje višin. Ko senzorji zaznajo rob stopnic, mize, omare ali police, se TT robot obrne in tako ne pade iz višine.

Ali se lahko TT robot uporablja na mokrih tleh?

TT robot očisti s tal kapljice vode in deluje tudi na nekoliko vlažnih površinah, vendar podobno kot klasični sesalniki ni namenjen za čiščenje zelo mokrih tal ali luž.

Se lahko TT robot uporablja na prostem?

TT robot je zasnovan za delo v zaprtih prostorih kot so stanovanja, pisarne in podobno.

Kako glasen je TT robot?

TT robot je zelo tih, med delovanjem je glasnost manj kot 60 decibelov, kar je občutno manj v primerjavi s klasičnimi pokončnimi sesalniki s približno 90 decibelov. Za ponazoritev: glasnost med pogovorom znaša približno 68 decibelov. TT robot je tako tih, da njegovo brnenje ne moti med spanjem, gledanjem televizije, poslušanjem glasbe in telefoniranjem. Če pa vas to vseeno moti, lahko čiščenje časovno programirate in TT robot bo opravil delo medtem ko vas ne bo doma!

Ali je upravljanje z robotskim sesalnikom TT robot težko?

TT robot je intuitivno zasnovan, kar pomeni, da ne boste porabiti več kot nekaj minut za nastavitve. Po prvem polnjenju pritisnite tipko AUTO in TT robot bo opravil na delo skladno s programiranim urnikom čiščenja.

Kakšen je čas polnjenja baterije? Kakšen je čas delovanja s polno baterijo?

Polnjenje baterije od 0% do 100% kapacitete traja 4-5 ur. Čas delovanja je odvisen od vrste tal, nastavljene hitrosti in starost akumulacijske baterije. Povprečni čas delovanja polne baterije je med 1 do 1,5 ure. Ko kapaciteta baterije pade pod 15%, TT robot samodejno prične iskati polnilno postajo. Pred prvo uporabo, je najbolje, da se baterija polni 12-14 ur v ročnem načinu polnjenja direktno z napajalnim kablom: napajalni kabel priključite v sesalnik, vtikač pa v vtičnico električnega omrežja.

Za kakšno površino je namenjen TT robot?

TT robot je primeren za prostore vseh velikosti, vendar pa daje optimalne rezultate pri čiščenju prostorov 1000 m2 ali manj. Če uporabljate TT robot v večjih prostorih, zaprete nekaj vrat za razdelitev prostora, s čemer se omogoči čiščenje vsakega odseka posebej.

Je TT robot primeren za pobiranje dlak psov in mačk?

Da! TT robot je zasnovan tako, da pobere dlake psov in mačk lase in je tako odlična pomoč lastnikom hišnih ljubljenčkov.

Kaj pa dolgi lasje?

TT robot ima dve veliki talni krtači, ki zelo učinkovito pomagata pri sesanju dolgih las. Večina drugih robotski sesalnikov imajo manjše krtače, ki niso tako učinkovite pri pobiranju večjih smeti, ali dolgih las.

Kako pogosto je potrebno prazniti košek?

Priporočljivo je, da si izpraznite zbirni košek po enem ali dveh ciklih čiščenja, vendar pa je to odvisno predvsem od obsega čiščenja. Dobra novica je, da lahko košek sperete pod tekočo vodo! Preprosto odstranite ventilator iz koška in košek je pripravljen za temeljito čiščenje z vodo!

Kako pogosto je potrebno zamenjati HEPA filter?

Priporočljivo je, da čistite HEPA filter sprotno vsak teden, zamenjajte pa ga vsakih 3-6 mesecev.

Kako čistiti krpo iz mikrovlaken za brisanje?

Krpo lahko operite v umivalniku, ali še bolje skupaj s perilom v pralnem stroju brez mehčalca. Kompletu sta priloženi dve krpi iz mikrovlaken, tako da, ko je ena v pranju, lahko uporabite drugo.

Ali ima TT robot garancijo ter servisno podporo?

Da! TT robot ima dvoletno garancijo, še šest let po nakupu pa so zagotovljeni tudi rezervni deli in servisne storitve. Ne glede na to, koliko časa je minilo, odkar ste kupili TT robot pa je podpora uporabnikom vedno v pomoč in na voljo za vaša vprašanja.

Kje lahko kupim nadomestne dele?

Nadomestne dele je mogoče kupiti v naši spletni trgovini ali pri izbranih prodajnih mestih. Z modularno zasnovo TT robota in našimi navodili je zamenjava starih ali poškodovanih delov zelo enostavna.

Kakšne so mere in teža TT robota?

TT robot je visok 8 cm in ima premer 30 cm. Tehta približno 2,9 kg.

Zakaj je potreben HEPA filter?

HEPA filter vas varuje pred drobnimi delci, ki vsebujejo škodljive alergene kot so pršice, plesni in cvetni prah. HEPA filter pomaga zmanjšati izpostavljenost oseb, ki imajo težave z astmo in alergijami, dnevnim obremenitvam tem alergenom.

Lahko TT robot poškoduje pohištvo?

TT robot ima številne senzorje, s katerimi zazna ovire in se večini izogne. Občasno se lahko kakšnega predmeta nežno dotakne da jih odkrijejo, vendar ga nato senzorji preusmerijo v drugo smer.

Kakšno akumulacijsko baterijo uporablja TT robot?

TT robot uporablja 14,4 V NiMH (nikelj-metal-hidridno) baterijo, ki se polni 4 ure. Daljinski upravljalnik deluje z 2x AAA baterijami.

Kako se TT robot primerja z drugimi robotskimi sesalniki?

TT robot je bolj način življenja kot sesalnik. Za razliko od večine ostalih robotskih sesalnikov, opravlja TT robot več funkcij naenkrat: pometa, sesa, zbira in filtrira alergene. Večja talna krtača TT robota od povprečnih krtač, edinstven dizajn s stransko krtačo mu daje prednost, ko gre za učinkovitost čiščenja. TT robot hkrati posesa in pobriše tla s snemljivo krpo iz mikrovlaken. To pa še ni vse: TT robot uporablja HEPA filter, da se znebimo mikroskopskih delcev in alergenov, uporablja pa vrhunske krtače za zbiranje smeti in las, ki pri klasični sesalniki ne. Razen tega je TT robot ljudem, živalim in okolju prijazen izdelek, saj je izdelan v skladu s smernicami o omejevanju nevarnih snovi RoHS.

Kaj je v kompletu?

V kompletu prejmete: sesalnik TT robot, polnilno postajo, daljinski upravljalnik, navidezni zid, navodila za uporabo, nastavek za brisanje, 2x krpo za brisanje iz mikrovlaken, 2x stranski krtači (1x na sesalniku), 2x HEPA filter (1x v sesalniku), adaptor za polnjenje, ščetko za vzdrževanje, izvijač in akumulacijsko baterijo.