Lastnosti in značilnosti

 

Edinstvena širina čiščenja

 

TT robot S2 se v primerjavi z drugimi robotskimi sesalniki odlikuje z največjo širino čiščenja, ki znaša 42 cm in najdaljšo talno krtačo, kar še dodatno poveča učinkovitost in hitrost čiščenja.

 

 

 

Li baterija

 

Li baterija ima 2-krat daljšo življenjsko dobo (do 1.000 ciklov polnjenja).

 

Turbina

 

Napredna zasnova usmerjanja zračnega toka skozi sesalno režo in turbina, ki preprečuje pregrevanje, zagotavljata 2-krat večji pretok zraka in 2-krat večjo sesalno moč, s tem pa večjo učinkovitost čiščenja.

 

USB vhod

 

S pomočjo USB vmesnika bo programska oprema vašega sesalnika vedno posodobljena in v koraku z izboljšavami.

 

 

 

Tehnologija brez stikala

 

TT robot S2 uporablja tehnologijo inteligentnega varčevanja baterije brez stikala, ki sesalnik samodejno izklopi, ko je v mirovanju, s čimer se dodatno podaljša avtonomija delovanja.

 

 

Sam polni baterijo

 

Ko je baterija sesalnika TT robot S2 skoraj prazna, sam poišče polnilno bazno postajo in samodejno napolni baterijo. Sesalnik lahko seveda tudi sami priklopite na priključke polnilne postaje.

Dekorativne signalne lučke za polnjenje bodo pričele utripati, kar pomeni, da se TT robot S2 polni. Ko lučke prenehajo utripati je to znak, da je baterija polna.

 

 

 

Časovna nastavitev čiščenja

 

Stanovanje potrebuje čiščenje, vi pa imate obveznosti in opravke. Ni težave. Sesalniku TT robot S2 lahko nastavite časovno programirano čiščenje. Opravilo vam ne bo vzelo veliko časa in je enostavno brez zamudnega proučevanja navodil. V manj kot petih minutah boste na polnilni postaji nastavili programirano čiščenje in že lahko odidete brez skrbi.

 

 

 

Funkcija FULLGO (FFGO)

 

Ne skrbite, če se baterija izprazni, vi pa pred novim čiščenjem ne želite čakati, da bi se napolnila. Z izbiro funkcije FULLGO bo TT robot S2 samodejno nadaljeval z novim krogom čiščenja kakor hitro se bo baterija napolnila in se ponovno sam vrnil na polnilno postajo, ko bo baterija zopet skoraj prazna. Vsakič, ko se bo baterija ponovno napolnila, bo TT robot S2 znova začel s čiščenjem, s čemer bo čiščenje le še bolj temeljito in bo neprekinjeno trajalo vse dokler te funkcije ne boste izklopili.

 

Navidezni zid

 

V primeru, da določenega predela stanovanja ne želimo čistiti, lahko sesalniku z navideznim zidom omejimo prostor čiščenja. Zid oddaja IR žarke, ki jih sesalnik ne prečka, tako da ni potrebno zapirati vrat drugih sob, ali umikati posode za hrano vaših hišnih ljubljenčkov.

 

 

 

Daljinski upravljalnik

 

Z daljinskim upravljalnikom lahko izberete naslednje načine čiščenja:

  • avtomatsko (AUTO): popolnoma samostojno čiščenje,
  • točkovno (SPOT): temeljito čiščenje v obliki črke U na površini 1m2, kar je idealno, če se kaj raztrese po tleh, ali so tla bolj umazana,
  • bočno (WALLFOLLOW): bočno čiščenje ob stenah, vogalih in robovih.

Daljinski upravljalnik ima še gumbe za levo/desno in naprej/nazaj, s katerimi lahko TT robot S2 ročno usmerjate in ga tako pred ali med čiščenjem na daljavo usmerite na mesto, kjer je čiščenje potrebno.

 

 

 

Edinstven videz

 

Oblika sesalnika TT robot S2 se zgleduje po morju, oziroma naravni lepoti školjk. Združuje sodobno industrijsko oblikovanje z mistično obliko školjke, ki je narava sama. Zaradi edinstvenega videza izstopa v segmentu robotskih sesalnikov in ga ob nepričakovanih obiskih vaših prijateljev ni potrebno skrivati po omarah, saj bodo ti verjetno občudovali njegov eleganten in diskreten videz.

 

 

 

Velik zbirni košek

 

TT robot S2 ima košek z veliko kapaciteto (0,7 L), tako da pogosto praznjenje umazanije, praha in las ni potrebno.

Košek se enostavno odstrani iz zgornje strani sesalnika. Ker je modularen ga lahko hitro in temeljito očistite tudi z vodo, kar dodatno poveča učinkovitost sesanja.

 

 

 

HEPA filter proti alergenom

 

Mikroskopsko majhne delce kot so alergeni in pršice najdemo po vseh domovih. S temi drobnimi delci prihajamo dnevno v stik, kar je težava pri osebah z alergijami, lahko pa spodbudijo občutljivost in nove alergije tudi pri zdravih ljudeh. Pršice, ki se prehranjujejo z mrtvimi kožnimi celicami ljudi in živali, je mogoče najti povsod doma, zlasti v tkaninah in oblazinjenem pohištvu.

Čeprav teh škodljivih delcev ni mogoče povsem odpraviti, si lahko pomagamo s filtriranjem zraka in sesalniki s filtri, ki zadržijo velik delež teh delcev. TT robot S2 ima HEPA filter, ki ujame 99,97% delcev z velikostjo 0,3 mikrona, kot so cvetni prah, bakterije, plesni in pršice. Pri zelo občutljivih osebah je priporočljivo, da se sesanje in brisanje tal izvaja vsaj enkrat dnevno, vendar so pri teh aktivnostih dodatno izpostavljene obremenitvam z alergeni. Temu se je mogoče izogniti z uporabo sesalnika TT robot S2. Poleg čiščenja bo sesalnik s filtrom odstranil tudi mikroskopske bakterije in škodljive alergene. Naj vam TT robot S2 pomaga k čistejšemu in bolj zdravemu domu.