Lastnosti in značilnosti

 

Neslišen

 

V primerjavi s klasičnimi sesalniki je TT robot izredno tih, tako da njegovo brnenje ne moti med spanjem, gledanjem televizije in poslušanjem glasbe.

 

 

 

Samostojen in ubogljiv

 

Z daljinskim upravljalnikom nastavite kdaj želite, da TT robot počisti stanovanje. Za vse dni v tednu lahko nastavite enak ali različen čas. Medtem ko se vi mudite po opravkih, bo čistil stanovanje. Vklopite ga lahko tudi ročno. Potreben je le dotik na zaslonu in čiščenje se prične.

 

 

 

Temeljit in previden

 

TT robot ima 90 senzorjev, ki zagotavljajo temeljito čiščenje brez trkov oziroma rahlim dotikom ob ovire Pohištvo in stene ostanejo tako nepoškodovane.

 

 

 

Brez težav s stopnicami

 

TT robot ima senzorje, ki ga obvladujejo padca iz višine, zato je primeren za čiščenje površin z različnimi nivoji in višinami.

 

 

 

Enostavno vzdrževanje

 

Vzdrževanje sesalnika TT robot ne vzame veliko časa. Potrebno je le prazniti košek in čistiti krtače ter filter s priloženim priborom.

 

 

 

Stil

 

Eleganten videz v beli in črni barvi zlije TT robot z opremo vašega stanovanja.

 

 

 

Večnamenski

 

TT robot je več kot le robotski sesalnik, saj pometa, briše in sesa hkrati. HEPA filter pripomore k čistejšemu in bolj zdravemu bivanjskemu okolju, saj ujame drobni cvetni prah, bakterije, plesni in pršice.