Imejte več časa in več udobja. V današnjem hitrem tempu življenja je vzdrževanje vsakodnevne čistoče zamudno in naporno. Preložite to breme na sesalnik TT robot in pustite, da vam spremeni življenje. Vse kar morate storiti je, da ga priklopite, vklopite in spustite.

 

Super za starše

 

TT robot je vsekakor pravi pomočnik zaposlenim staršem. Pri usklajevanju opravil za službo, otroke, večerjo in vse, kar je vmes, vam ostane le malo časa za čiščenje. Namesto vas bo očistil umazanijo preden se boste sploh zavedali. Porabite manj časa za čiščenje in več časa za igranje z otroki.

Bi želeli vaši mami podariti nekaj posebnega? TT robot je prav to: odlično darilo za vašo ženo, mamo, ali kateregakoli.

 

 

 

Idealen za starejše

 

Ko vaši starši postajajo starejši, jim lahko predstavlja opravljanje rednega čiščenja vedno večji napor. Sesanje je še posebej težavno tistim, ki težko sami premikajo pohištvo, ali se sklanjajo pod posteljo. TT robot je prava rešitev za ostarele starše, saj prihrani utrujajoče delo. Ini se naj raje medtem svobodno sproščajo.

Če ste mama, oče, ali zaposlena oseba, vam bo TT robot dal pridih razkošja svobode bivanja. Predstavljate si, da pridete domov po napornem dnevu v čist in prijeten dom, kjer se lahko povsem brez obveznosti sprostite. Naj TT robot uresniči te sanje.

 

 

 

Najboljši prijatelj vašega najboljšega prijatelja

 

Imejte hišne ljubljenčke brez skrbi zaradi njihovih dlak – naj TT robot opravi delo!

Mačke in psi so nam v veselje, vendar čiščenje za njimi ni zabavno. Psom in mačkam odpadajo dlake dnevno še posebej med stresanjem. Sedaj lahko čistite dlake takrat, ko je to potrebno, prihranjen čas izkoristite za druženje z vašim ljubljenčkom. Nič več ni treba izbirati med imeti čist dom in imeti čudovitega ljubljenčka – TT robot vam omogoča oboje. Poslovite se od dlak, umazanije, briketov in trave, ki jih vaš ljubljenček prinese s sabo.

 

 

 

Kako se ujame z družino

 

Majhnim otrokom in hišnim ljubljenčkom je lahko TT robot sprva tuj. Toda dajte mu priložnost, da se vključi v družino in ugotovili boste, da se bodo hitro ujeli.

Z naprednimi senzorji bo TT robot krmaril med ljudmi in hišnimi ljubljenčki. Otroci so ponavadi zelo radovedni in se hitro spoprijateljijo s TT robotom. Mačke in psi so lahko bolj previdni, a je privajanje in sobivanje s TT robotom prav tako hitro in brez težav - včasih se celo poskušajo z njim igrati in ga lovijo.

 

 

 

Tudi za vaš delovni prostor

 

TT robot je idealen za čiščenje vašega delovnega prostora. Zaposlite ga. Ko odidete iz vašega delovnega mesta, nastavite časovno čiščenje.

 

 

 

Imejte vsak dan čist dom

 

Danes zvečer ste povabili domov svoje prijatelje, da jih presenetite z novim vegetarijanskim receptom. Čas je, da greste v trgovino po sestavine. Toda groza. Pozabili ste posesati preprogo. Čeprav nimate časa, da bi poskrbeli za vse, ne želite, da bi prijatelji dobili vtis, da ste nemaren gostitelj.

Vaš rešitelj je TT robot, ki bo čistil, medtem ko vi nakupujete. Na zbirni košek pritrdite nastavek s krpo in sesalnik bo tla, medtem ko boste vi pripravljali večerjo še pobrisal.

Je to zvonec? Vse je v redu, zabavajte se... In ne pozabite deliti zgodbe kako vam je TT robot polepšal dan s prijatelji.